Möten på sammankomster

Efter att ha pausat i ett år lyckades vår fritidsklubb Hansel-klubben ordna de efterlängtade personalevenemangen – höstdagen och julfesten. Givetvis med hänsyn till hälsosäkerheten! Evenemangen, som har sin givna plats i årshjulet, fylldes av efterlängtade möten, prat och sorl samt en rejäl dos genuina leenden och sprudlande aktivitet.

Vi tillbringade höstdagen utomhus och jobbade med att lösa knepiga uppdrag. Indelade i team gav vi oss i kast med att spela lakansvolley, slå knutar och anstränga minnet i memoryspel. Utöver gott sällskap och roliga uppgifter fick vi njuta av bespisning och bastubad. Det bästa minnet från dagen är det glada sorlet av röster, som värmde även i snålblåsten.

 

   

 

”Vi är en föredömligt brokig skara experter och de olika nyanserna framträder bäst när de ställs bredvid varandra.”

På julfesten fortsatte vi att göra saker på vårt eget sätt. Vi plockade ur granen en hemlig liten uppgift, och bjöd på en gnutta av oss själva under kvällen. Utöver underhållning trakterad av kollegor njöt vi av en lugn middag med musik och en härlig stämning.

På bägge evenemangen stod det tydligt hur viktigt det är att mötas och umgås med kolleger. Som så ofta i livet, kan vi åter igen konstatera att man lär sig att verkligen värdesätta någonting först när man inte längre har det. Vi är en föredömligt brokig skara experter och de olika nyanserna framträder bäst när de ställs bredvid varandra.

Förhoppningsvis kan vi igen mötas oftare på gemensamma evenemang i framtiden.